De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

‘Galaxy S7 komt dit jaar uit om te concurreren met iPhone 6s’

Redactie
23 juni 2015, 10:52
1 min leestijd
‘Galaxy S7 komt dit jaar uit om te concurreren met iPhone 6s’

Samsung brengt dit jaar de Galaxy S7 uit, de opvolger van de succesvolle Galaxy S6, om de concurrentie aan te gaan met de iPhone 6s, de opvolger van de iPhone 6 van Apple.

Lees verder na de advertentie.

Dat meldt althans  Newsis, een Zuid-Koreaanse publicatie, op basis van anonieme bronnen bekend met de plannen van Samsung. Het nieuws is opvallend, mede omdat Samsung normaliter altijd de nieuwe Galaxy Note in de  tweede helft van het jaar uitbrengt. Deze smartphone moet concurreren met de nieuwe iPhone, omdat beide veelal in dezelfde periode uitkomen.

Galaxy S7 release in 2015

galaxys6-iphone6s

Hoewel wij benadrukken dat het nieuws met een flinke korrel zout genomen moet worden, is het niet ondenkbaar dat Samsung vaker wil gaan concurreren met Apple. Het bedrijf uit Cupertino is de grootste concurrent van Samsung, en het uitbrengen van een smartphone rond dezelfde periode kan de keuze voor consumenten – die vaak een nieuwe smartphone aanschaffen als hun abonnement wordt verlengd – lastiger maken. Normaliter nemen consumenten de beste smartphone van het moment. Als dat de net uitgebrachte iPhone is, is de keuze voor velen gemakkelijk. Als Samsung op hetzelfde moment met zijn nieuwe vlaggenschip komt, kan dat ervoor zorgen dat consumenten misschien voor de Galaxy S7 kiezen.

Aan de andere kant heeft Samsung op dit moment tijdens de release van zijn vlaggenschip enkel concurrentie van andere Android-fabrikanten, omdat de Galaxy S-smartphone  uitkomt in een periode waarin de iPhone alweer ‘oud’ is – Apple brengt zijn smartphone normaliter rond september uit.

Laatste nieuws over Samsung

Bron: Newsis
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu