‘Samsung Galaxy S7 vanaf maart 2016 in de winkels’

Redactie
22 december 2015, 9:26
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy S7 vanaf maart 2016 in de winkels’

De geruchten over het nieuwe vlaggenschip van Samsung volgen elkaar in rap tempo op  nu de verwachte release steeds dichterbij komt. Het ziet ernaar uit dat we de Samsung  Galaxy S7 in maart volgend jaar  mogen verwelkomen.

Lees verder na de advertentie.

Tijdens een presentatie van telecomprovider China Mobile zouden releasedata en prijzen van nieuwe Aziatische smartphones, waaronder de Huawei P9 en de Samsung Galaxy A5 en A7,  genoemd zijn. De provider maakte tijdens deze presentatie zijn plannen voor het nieuwe jaar bekend. Ook de Galaxy S7 maakte in dit lijstje zijn opwachting, wat werd gefotografeerd door een bezoeker die het nieuws vervolgens op het sociale netwerk  Weibo plaatste.

galaxy s7 release

De tekst op de foto is in de Chinese taal geschreven, maar volgens G for Games valt hier te lezen dat de Samsung Galaxy S7 in maart verschijnt voor zo’n  3000 yuan, de munteenheid in China. Omgerekend is dit circa 424 euro.

Verwachte Galaxy S7  release

De verwachting is dat de S7 tijdens het Mobile World Congress in Barcelona (22 – 25 februari) wordt aangekondigd door de fabrikant en vervolgens in maart te koop zal zijn. De kans is groot dat het toestel dan niet alleen op de Aziatische markt wordt uitgebracht, maar ook in de Benelux verschijnt.

De geruchten over het nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant tieren overigens al welig. Zo werd vorige week naar buiten gebracht  dat de smartphone mogelijk over een micro-sd-slot, usb-c-poort, drukgevoelig scherm en irisscanner beschikt. Ook zou er een grotere Plus-variant worden  uitgebracht, naast drie andere versies.  Qua specs wordt een Exynos 8890-chipset verwacht, alsmede 4GB aan werkgeheugen en een vernieuwde  20 megapixel-camera. Ook Android-schil TouchWiz zou met hulp van Google  flink zijn verbeterd.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: G For Games
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu