Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Zo zien de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge er uit’

Erwin Vogelaar
30 januari 2016, 10:02
2 min leestijd
‘Zo zien de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge er uit’

Benieuwd hoe de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge er uit zien? De eerste echte afbeelding van de nieuwe toestellen  is mogelijk gelekt.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Galaxy S7 render

Onderstaande afbeelding lijkt de eerste officiële render te zijn van de  Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Wat het meest opvalt? De toestellen lijken enorm op de voorgangers in de Galaxy S6-lijn, met enkele minuscule aanpassingen. Zo is de homeknop iets vierkanter dan bij de Galaxy S6. De toestellen voelen hierdoor vooral als een update op de Galaxy S6-lijn met wat extra functies onder de motorkap.

Galaxy S7 render

De afbeelding komt van Venture Beat-schrijver Evan Blass, die vaker vlaggenschepen van verschillende smartphonefabrikanten heeft gelekt voordat de bedrijven de toestellen zelf konden onthullen. Er hangt dus enige betrouwbaarheid aan vast. Ook lijken de afbeeldingen te kloppen met eerdere geruchten, zoals de al gemaakte hoesjes voor het toestel.

Dat de smartphones  er grotendeels hetzelfde uitzien, betekent natuurlijk niet dat er onderhuids niets verandert. Zo zou de opslagruimte uitbreidbaar zijn en beide toestellen een flinke accu krijgen die langer mee moet gaan. Ook is het goed mogelijk dat Samsung het design zo aangepast heeft, dat de toestellen deze keer echt waterdicht zijn. Meer lezen? Check dan eens het  geruchtenoverzicht van de Galaxy S7.

Aankondiging op MWC 2016

Wat er van al deze geruchten waar is krijgen we op 21 februari te horen, want dan houdt Samsung een presentatie op de Mobile World Congress 2016 in Barcelona. Op die dag zal Samsung bevestigen welke geruchten waar zijn en welke niet. Het lijkt er op dat beide nieuwe toestellen op 11 maart in de Verenigde Staten verschijnen en mogelijk die  dag ook  in Europa.

Volgens een bericht dat eerder deze week verscheen, lanceert Samsung  met de Galaxy S7 mogelijk een upgradeprogramma.  Hiermee krijgen gebruikers tegen een maandelijks bedrag elk jaar het nieuwste Samsung-toestel.

Tip: houd Android Planet in de gaten voor de laatste informatie over Galaxy S7 kopen en Galaxy S7 Edge kopen. Zodra de toestellen verkrijgbaar zijn in de Benelux, lees je het hier! Ook zetten we de beste prijzen en aanbiedingen voor je op een rijtje.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu