‘Samsung Galaxy S7 krijgt toch niet volledig vlakke achterkant’

Redactie
2 februari 2016, 17:22
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S7 krijgt toch niet volledig vlakke achterkant’

Werden we van de week al getrakteerd op de voorkant van de Samsung Galaxy S7, nu is ook de achterkant te bewonderen. Het design lijkt erg op dat van de Galaxy S6, met een rondere afwerking iets  uitstekende camera.

Lees verder na de advertentie.

Afgeronde hoeken

Volgens de laatste geruchten presenteert Samsung de Galaxy S7 op 21 februari. De fabrikant organiseert  dan een nieuwe editie van zijn Unpacked-evenement. Uitgelekte renders toonden al de voorkant van het toestel en dankzij ‘smartphonelekker’ en Venturebeat-redacteur  Evan Blass  weten we ook hoe de achterkant eruitziet.

galaxy s7 uitstekende camera

De render  bevestigt  nogmaals dat de Galaxy S7 Edge  (5,5 inch)  groter is dan de normale variant  (5,1 inch).  Verder is de ietwat ronde afwerking van de zijkanten opvallend. De Galaxy S6 en de S6 Edge zijn aan de achterzijde vlak afgewerkt, maar hebben een cameralens die iets (1,7 millimeter) uitsteekt. Zoals zichtbaar in onderstaande afbeelding, afkomstig van Twitter-account OnLeaks,    is de uitstulping bij de Galaxy S7 teruggebracht naar 0,8 millimeter. Helemaal vlak is de achterkant dus nog steeds niet.

galaxy s7 uitstekende camera

De officiële presentatie van het vlaggenschip van Samsung is nog zo’n tweeënhalve weg, maar geruchten volgen elkaar in hoog tempo op. Zo weten we al dat er waarschijnlijk geen Plus-varianten zullen verschijnen, maar wel een regulier  en Edge-model. Die  komen met een Exynos 8890-chipset van Samsung, een accu met 3000 (normaal) of 3600 (Edge) mAh en een 12 megapixel-camera met verbeterde sensor en diafragma van f/1.7. Verder zou Samsung de toestellen weer waterdicht maken en voorzien van een micro-sd-slot, zodat de opslagruimte uitbreidbaar is.

Tip: houd Android Planet in de gaten voor de laatste informatie over Galaxy S7 kopen en Galaxy S7 Edge kopen. Zodra de toestellen verkrijgbaar zijn in de Benelux, lees je het hier! Ook zetten we de beste prijzen en aanbiedingen voor je op een rijtje.

Het laatste nieuws over Samsung

Bronnen: @OnLeaks, @Evleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu