De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Galaxy S7 krijgt nieuwe camera-optie en beveiligingsupdate

Wouter Nijsen
11 april 2016, 13:10
1 min leestijd
Galaxy S7 krijgt nieuwe camera-optie en beveiligingsupdate

Samsung heeft een update uitgerold naar de Galaxy S7 en S7 Edge. De camera-app heeft een nieuwe  optie gekregen, terwijl ook de beveiliging van beide  toestellen flink wordt verbeterd.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt de Galaxy S7-update

De update weegt 156MB en wordt binnen enkele dagen beschikbaar in Nederland en België, al hebben enkele gebruikers de update al ontvangen. De belangrijkste nieuwe feature is de Vormcorrectie-optie bij  het maken van foto`s. De functie verschijnt als nieuw knopje in de camera-app, en zorgt ervoor dat scheve foto`s alsnog recht worden getoond. Hiervoor past de Vormcorrectie-optie vervormde onderdelen in de foto aan.

Galaxy s7-update

Daarnaast is het door de update makkelijker om de Galaxy S7 Edge met één hand te bedienen. De toestellen registreren beter wanneer je hand op het scherm rust, waardoor er niet per ongeluk apps of andere opties worden opgestart.

Ook belangrijk zijn de nieuwe beveiligingsupdates. Google rolde vorige week de beveiligingsupdate van april voor Nexus-toestellen uit, die nu dus ook voor de toptoestellen van Samsung beschikbaar zijn. In de update worden 29 problemen verholpen, waarvan er volgens Google acht kritiek zijn. Het zijn vooral fouten die weinig gebruikers hebben getroffen, maar in de toekomst wel andere problemen kunnen veroorzaken.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu