De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Geheime’ Galaxy S7 video bevestigt waterbestendigheid

Jarno Stinissen
16 februari 2016, 11:24
2 min leestijd
‘Geheime’ Galaxy S7 video bevestigt waterbestendigheid

De Indonesische tak van Samsung heeft per abuis een Galaxy S7 video gelekt die enkele interessante details toont over de nieuwe smartphonelijn die het bedrijf aankomende zondag presenteert.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 video bevestigt waterbestendigheid

In de Galaxy S7 video is de Indonesische boogschutter Dellie Threesyadinda te zien met het nieuwe Galaxy-toestel. Aan de gebogen randen te zien gaat het in de commercial over de Galaxy S7 Edge. Het filmpje begint in een  gymzaal, waar de smartphone draadloos wordt opgeladen.  Wat opvalt is onder meer het design van de smartphone, dat erg lijkt op de Galaxy S6-serie.  Daarnaast  is te zien hoe Threesyadinda haar smartphone in allerlei weersomstandigheden blijft gebruiken, waaronder hevige regenval. Dit  lijkt te bevestigen  dat de nieuwe S7-lijn waterbestendig is.

https://www.youtube.com/watch?v=EHaxUZPyomg

De Indonesische  teaser-website  bevestigt dat de opvolger van de Galaxy S6 daadwerkelijk Galaxy S7 gaat heten. Verder is het nieuwe toestel te zien met waterbellen eromheen inclusief de quote ‘worry-less discovery’, wat duidt op de waterbestendigheid. Ook is er een sleutelicoontje te zien met ‘experience privacy at its finest’ dat verwijst naar Samsungs eigen  KNOX-beveiligingssuite. Tot slot is  er een afbeelding van de cameralens met het onderschrift ‘bring light to the night’, vermoedelijk een  hint dat de S7-lijn betere foto’s schiet bij weinig licht.

Meer over de Galaxy S7 toestellen

De Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge worden op  21 februari officieel onthuld, voorafgaand aan  het Mobile World Congress. De normale versie maakt gebruik van een 5,1 inch-amoled-scherm  met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels, terwijl de Galaxy S7 Edge beschikt over een 5,5 inch-QHD-scherm met gebogen randen. Het voordeel van de gebogen randen is dat gebruikers bijvoorbeeld snelkoppelingen of favoriete contacten kunnen plaatsen aan de zijkant.

Beide toestellen beschikken over nagenoeg dezelfde specificaties. Wel is er een duidelijk verschil in accucapaciteit: de S7 Edge heeft een accu van 3600 mAh, terwijl de normale S7 gebruikmaakt van een 3000 mAh-accu. De reden hiervoor  is het grotere scherm van de S7 Edge, dat meer energie verbruikt.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu