‘Samsung toont vorm Samsung Galaxy S8 in nieuwe app’

Erwin Vogelaar
20 februari 2017, 20:04
2 min leestijd
‘Samsung toont vorm Samsung Galaxy S8 in nieuwe app’

Het lijkt erop dat Samsung in een nog ongepubliceerde app een afbeelding van de Galaxy S8 afbeelding heeft geplaatst. Zo gaat het nieuwe toestel er waarschijnlijk uit zien.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S8 afbeelding

We weten nog niet heel veel over de Samsung Galaxy S8. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung moet het drama van de Galaxy Note 7 doen vergeten en daar is veel voor nodig. Beetje bij beetje wordt duidelijk over hoe Samsung dit voor elkaar probeert te krijgen. Onder andere met eigen stemgestuurde assistent Bixby, die de concurrentie aangaat met Google Assistant en Siri. Ook komt er een vernieuwde Gear VR met mogelijk een eigen controller zoals Daydream van Google. Ook krijgen we een steeds beter beeld van het toestel zelf met de eerste accessoires en nu een duidelijke afbeelding waarop de vorm van het toestel te zien is. Per ongeluk gelekt door Samsung zelf.

galaxy s8 afbeelding

Een apk-bestand van een nog ongepubliceerde app van Samsung gaat rond. De app Secure Folder is een een beveiligd mapje voor een Samsung-toestel, waarin bestanden geplaatst kunnen worden buiten het standaard bestandssysteem van de smartphone om. Er is een vingerafdruk nodig om het beveiligde mapje te openen, zodat niemand er zomaar in kan kijken. De app wordt binnenkort uitgerold naar de Galaxy S7. In de app wordt echter een afbeelding van een toestel getoond dat niet de Galaxy S7 is, maar waarschijnlijk de Galaxy S8.

De vorm klopt met eerdere gelekte afbeeldingen van het toestel. Aangezien de lek deze keer van Samsung zelf komt, lijkt het er op dat dit inderdaad de vorm van het nieuwe vlaggenschip gaat zijn. We zien een flink scherm met ronde hoeken en erg kleine randen aan zowel de boven- en onderkant. Aan de onderkant zit geen fysieke knop. De Galaxy S8 gaat in twee formaten verschijnen. Een normale versie en een Plus-versie.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: 9to5google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu