De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung: ‘Galaxy S8 onthulling niet volgende maand’

Thomas Haenen
23 januari 2017, 9:23
2 min leestijd
Samsung: ‘Galaxy S8 onthulling niet volgende maand’

De Samsung Galaxy S8 launch zal definitief niet plaatsvinden op het Mobile World Congress. Een topman heeft laten weten dat de presentatie van het vlaggenschip pas later is.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S8 launch

Samsung stelt de launch van de Galaxy S8 uit om er zeker van te zijn dat het product volledig op veiligheid getest kan worden, zo meldt persbureau Reuters. DJ Koh, het hoofd van Samsungs mobiele divisie, bevestigde dat de launch van het toestel later dan gewoonlijk plaats zal vinden.

galaxy s8 launch

Het nieuwste toestel in de Samsung Galaxy S-reeks werd in de voorbije jaren steeds eind februari gepresenteerd, voorafgaand aan het Mobile World Congress. Niet alleen Samsung, maar ook andere grote fabrikanten presenteren hun vlaggenschip op deze beurs in Barcelona. Dit jaar worden onder andere de LG G6 en Huawei P10 op het evenement gepresenteerd. Door de release van de Galaxy S8 uit te stellen hoeft Samsung de spotlights met niemand te delen.

Galaxy Note 7 problemen

Het uitstel is het gevolg van de problemen rond de Samsung Galaxy Note 7. Dat toestel werd eind vorig jaar uitgebracht, maar al snel kwamen er tientallen meldingen binnen van ontploffende exemplaren. Samsung zag zich al snel genoodzaakt de productie volledig stil te zetten. Als gevolg van de problemen wordt de Galaxy S8 uitgebreider getest, om nieuwe problemen te voorkomen.

Samsung heeft nog niet aangegeven wanneer de Galaxy S8 launch nu plaats zal vinden. Bronnen claimen echter al een tijdje dat de lancering nu gepland staat voor eind maart of april, met de daadwerkelijke release enkele dagen later. De pre-orders voor het toestel zullen naar verwachting vlak na de officiële presentatie starten. Dus wil je een Galaxy S8 kopen of een Galaxy S8 met abonnement? Houd dan onze Galaxy S8 pagina in de gaten voor het laatste nieuws, prijzen, levertijden en meer.

Volgens de laatste geruchten heeft de Samsung Galaxy S8 een voorkantvullend scherm met vrijwel geen randen. Het toestel zou daarnaast beschikken over een dubbele camera, krachtigere hardware en een waterdichte behuizing. Daarnaast is er mogelijk een Samsung Galaxy S8 Plus in de maak, voorzien van een groter scherm van 6 tot 6,2 inch.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Reuters
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu