De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy S8 launcher en icons duiken op in screenshots’

Erwin Vogelaar
13 maart 2017, 20:20
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy S8 launcher en icons duiken op in screenshots’

We hebben inmiddels al aardig wat gelekte afbeeldingen gezien van Samsung’s komende vlaggenschip. In nieuwe screenshots zien we ook de Samsung Galaxy S8 launcher en icons in beeld.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S8 launcher

De afgelopen maanden krijgen we een steeds beter beeld van hoe de Samsung Galaxy S8 eruit komt te zien. Ook horen we details over wat het toestel moet kosten, dat het mogelijk gezichtsherkeninning heeft en waarom er geen vingerafdrukscanner in het scherm zit. Vandaag krijgen we een betere beeld van de interface, met screenshots van de launcher en de icons die je te zien krijgt bij het opstarten van de Galaxy S8. De afbeeldingen zijn ontdekt in de het apk-bestand van de nieuwste versie van de Smart Switch-app van Samsung.

Zoals je ziet zijn de afbeeldingen niet van hoge kwaliteit, maar je kunt wel goed zien hoe Android er op de Galaxy S8 er waarschijnlijk uit komt te zien. Samsung gaat duidelijk voor een schone en aantrekkelijke interface. De Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus zullen op Android 7.0 (Nougat) draaien, maar met Samsung’s eigen laagje er overheen. Eerder stond dit extra laagje bekend als TouchWiz, maar nu heet het Samsung Experience. Naast deze screenshots zijn in het apk-bestand ook een hoop icoontjes te vinden die je helemaal bovenaan dit bericht kunt zien.

Samsung zal beide toestellen op 29 maart officieel onthullen. De smartphones zullen waarschijnlijk vanaf half april in de winkels liggen. Naast mogelijke gezichtsherkenning, moeten beide toestellen ook een ingebouwde irisscanner hebben voor extra veiligheid. Tevens bieden de toestellen met Bixby een eigen assistant die diep in de verschillende Samsung-apps verwerkt zal zitten. Dit betekent dat je de assistant bijvoorbeeld in Samsung’s e-mail-app of agenda-app kan gebruiken, maar ook dat je de informatie uit die apps kunt oproepen via een gesprek met Bixby. Hoe slim Bixby is zal nog moeten blijken.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: SamMobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu