De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung: ‘Galaxy S8 releasedatum wordt binnenkort onthuld’

Thomas Haenen
15 februari 2017, 9:19
1 min leestijd
Samsung: ‘Galaxy S8 releasedatum wordt binnenkort onthuld’

De release van de Samsung Galaxy S8 laat nog even op zich wachten, maar de fabrikant heeft laten weten dat details snel zullen volgen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S8 MWC 2017

Het klinkt wat vergezocht, maar een topman van Samsung heeft aangekondigd dat er snel meer aankondigingen rond de Galaxy S8 volgen. Daarmee bouwt het bedrijf de spanning rond zijn volgende vlaggenschip flink op. Samsung maakt namelijk op het Mobile World Congress de ‘officiële launchplanning voor de Galaxy S8’ bekend, zo heeft DJ Koh laten weten. Koh is het hoofd van Samsungs mobiele divisie.

Het Mobile World Congress is de grootste beurs voor smartphones ter wereld. Vrijwel alle grote fabrikanten tonen op deze beurs hun toestellen voor de komende maanden. Ook Samsung is aanwezig. Het bedrijf organiseert een persconferentie op zondagavond 26 februari, vlak voor de beurs begint. Daar wordt naar alle waarschijnlijkheid de Samsung Galaxy Tab S3 gepresenteerd, een high-end Android-tablet.

Galaxy S7 krassen

Bronnen beweerden al eerder dat Samsung het evenement zou gebruiken om een eerste teaser van de Galaxy S8 te tonen. Met een korte video van ongeveer een minuut zou Samsung een voorproefje van het vlaggenschip geven. Dat lijkt door de uitspraak van Koh bevestigd te worden.

Volgens de laatste geruchten wordt de Samsung Galaxy S8 op 29 maart officieel gepresenteerd. Het toestel zou vervolgens vanaf 21 april in de winkels liggen. De Galaxy S8 Plus, voorzien van een groter scherm maar verder identieke hardware, verschijnt gelijktijdig.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Hangkyung
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu