De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘Galaxy S8-lek onthult prijzen en laat toestel in drie kleuren zien’

Erwin Vogelaar
19 maart 2017, 18:21
2 min leestijd
‘Galaxy S8-lek onthult prijzen en laat toestel in drie kleuren zien’

Dit is het duidelijkste beeld van de Samsung Galaxy S8 tot nu toe. Niet alleen zijn de prijzen van de smartphone nu bekend, maar ook krijgen we de drie kleuren te zien.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S8 prijzen

Beroepslekker Evan Blass heeft een paar nieuwe details rond Samsung’s nieuwe vlaggenschip gelekt. De informatie van Blass is doorgaans zeer betrouwbaar, dus ook deze nieuwe details nemen we serieus. Het gaat allereerst om een blik op de drie verschillende kleuren waarin het nieuwe toestel gaat verschijnen. Op onderstaande afbeeldingen zie je bovenin de Galaxy S8 en onderin de grotere Galaxy S8 Plus. Beide toestellen zijn te zien in ‘black sky’, ‘orchid grey’ en ‘artic silver’. De voorkant is bij alle toestellen wel zwart. Dit komt waarschijnlijk door de vele sensoren die in deze stukjes hardware verwerkt zijn. Eerdere geruchten spraken ook over een violet-optie, maar die zien we hier niet terug.

galaxy s8 prijzen

Ook de Europese prijzen zijn door Blass gelekt. De losse Samsung Galaxy S8 kost volgens zijn informatie 799 euro. Bij een Galaxy S8 aanbieding met abonnement betaal je een vast maandbedrag. De Samsung Galaxy S8 Plus moet honderd euro meer kosten en gaat dus voor 899 euro over de toonbank. Beide toestellen kunnen gebruikt worden als computer, maar daar is wel de extra DeX-dock voor nodig, die waarschijnlijk 150 euro kost. De nieuwe Gear VR voor deze smartphones kost 129 euro. De Gear 360, voor het opnemen van 360-graden-video’s, kost 229 euro.

Nog anderhalf week wachten en dan krijgen we alle informatie rond de Galaxy S8 officieel van Samsung te horen. Op 29 maart zal het bedrijf op zijn Unpacked-evenement namelijk de toestellen onthullen. Waarschijnlijk liggen beide smartphones in de laatste week van april in de winkels. Zowel de Galaxy S8 als de Galaxy S8 Plus bieden onder andere een irisscanner voor extra veiligheid en een persoonlijke assistent in de vorm van Bixby.

Waar de Galaxy S8 met 799 euro een stuk duurder lijkt te worden, haal je de Galaxy S7 tegenwoordig voor veel minder geld in huis. In het overzicht hieronder zetten we de beste aanbiedingen voor een Galaxy S7 met abonnement op een rijtje. De Galaxy S7 los kopen kan voor minder dan 500 euro.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 359,-

Bekijken

Los refurbished

€ 128,99

Bekijken

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bronnen: Evan Blass (1), (2)
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu