Dit zijn de Samsung Galaxy S8 wallpapers

Thomas Haenen
29 maart 2017, 10:13
1 min leestijd
Dit zijn de Samsung Galaxy S8 wallpapers

Nog enkele uurtjes tot Samsungs nieuwe vlaggenschip officieel onthuld wordt. Je kunt echter nu al de Galaxy S8 wallpapers downloaden om je huidige toestel in de stemming te brengen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S8 wallpapers

Slechts enkele uren voor de aankondiging zijn een drietal Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus achtergronden al uitgelekt. Deze wallpapers werden de afgelopen weken al gespot op verschillende uitgelekte foto’s maar kunnen nu ook gemakkelijk gedownload worden. Zo kun je je eigen smartphone alvast van onderstaande achtergronden voorzien.

Samsung heeft gekozen voor verschillende afbeeldingen van bergtoppen, gekleurd in rustige pasteltinten. Zo is er een blauwe berg in de nacht, en een met sneeuw bedekte bergtop. Het is onbekend of dit alle Galaxy S8 wallpapers zijn, of slechts een selectie.

Mocht je de afbeeldingen op je eigen smartphone willen instellen, houd er dan rekening mee dat ze een vrij aparte beeldverhouding lijken te hebben. Ze zijn net wat smaller dan het gemiddelde scherm van een smartphone. Dat strookt met eerdere geruchten over het Galaxy S8-scherm. Samsung zou de smartphone voorzien van een groot 5,8 inch-scherm dat doorloopt in de randen, maar met een beeldverhouding van 18 bij 9 of 18,5 bij 9 zodat het toestel nog wel met één hand vastgehouden kan worden. De meeste Android-smartphones nu hebben een scherm met een beeldverhouding van 16 bij 9.

Als we de geruchten mogen geloven kun je vanavond een Galaxy S8 kopen, direct na het Samsung Unpacked-event dat om 17:00 start. Bij alle grote providers kun je daarnaast straks een Galaxy S8 met abonnement bestellen. Samsung brengt ook een variant uit met een groter scherm, die vermoedelijk over dezelfde achtergronden beschikt. Deze Galaxy S8 Plus los kopen kan vanaf 899 euro, aldus de laatste geruchten.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Evan Blass
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu