De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy S8 prijsvraag: we hebben een winnaar!

Thomas Haenen
31 juli 2017, 19:00
2 min leestijd
Samsung Galaxy S8 prijsvraag: we hebben een winnaar!

Deze maand gaf Android Planet in samenwerking met Wehkamp een gratis Samsung Galaxy S8 weg. De winactie is voorbij en we hebben een winnaar! Ben jij het?

Ben jij de winnaar van de Galaxy S8?

In juli maakten alle gebruikers van de Android Planet-app kans op een Samsung Galaxy S8. In samenwerking met Wehkamp mochten we een spiksplinternieuw vlaggenschip weggeven. We hebben in de voorbije weken een lawinelading aan inzendingen ontvangen, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn.

Om te winnen moest je de slagzin vinden die we hadden verstopt in de Android Planet-app. Boven verschillende artikelen stonden afbeeldingen met daarop onderdelen van de slagzin. Aan de hand van een drietal hints was het vervolgens aan jullie om de juiste artikelen te vinden. Lukte dat, dan vond je de slagzin ‘Jij maakt kans op de Galaxy S8’. Vervolgens hebben wij uit alle correcte inzendingen willekeurig een winnaar geselecteerd. En die winnaar is…

Sietske van Vugt!

Plotagraph +

Gratis Gear VR-pakket bij elke Galaxy S8

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want in de toekomst gaan we zeker meer toestellen verloten onder onze app-gebruikers. Of bestel nu alvast een Samsung Galaxy S8 bij Wehkamp, dan heb je het toestel de volgende werkdag al in huis.  Doe je dat voor 23 augustus, dan krijg je bovendien een gratis Gear VR-pakket. Dat bestaat uit een virtual reality-headset, controller én tegoedbon van 50 euro om zelf alvast wat toffe vr-games en -apps te downloaden.

Met de Android Planet-app blijf jij op de hoogte van het allerlaatste nieuws, zodat je als allereerste weet over nieuwe smartphones. Ook ontdek je de leukste apps en de handigste tips voor je toestel. Blijf met de notificaties de hele dag op de hoogte, of kies voor onze dag- en weekoverzichten voor samenvattingen van het belangrijkste nieuws. En, ook niet onbelangrijk: onze app is volledig gratis!

→ Download de Android Planet-app in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu