Alleen dit weekend: Gratis Galaxy Tab 3 Lite bij elk Vodafone abonnement (advertorial)

Galaxy Tab 3 liteVodafone heeft een bijzondere actie. Als je namelijk nu een Vodafone abonnement afsluit, krijg je er een Samsung Galaxy Tab 3 Lite WIFI gratis bij! Daarbij maakt het niet uit of je gaat voor een sim only-abonnement of juist een abonnement in combinatie met een Android-telefoon. Bij elk abonnement ontvang je de tablet voor nop. Maar wees er snel bij, want op = op! Bekijk alle Vodafone deals.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Vodafone abonnement met gratis Galaxy Tab 3 Lite

Vodafone biedt een aantal aantrekkelijke sim only aanbiedingen en abonnementen in combinatie met de nieuwste Android-smartphones. Zo betaal je voor een Vodafone Scherp Large SIM Only (2 jaar) maar 15 euro, waarvoor je 300 belminuten/sms’jes krijgt en een databundel van 500MB. Het uitgebreidere Vodafone Essential (1 jaar) abonnement kost 24 euro, waarvoor je onbeperkt kunt sms’en, 400 minuten kunt bellen en een databundel van 1000MB krijgt.

Scherpe Vodafone abonnementen zijn er ook in combinatie met een HTC One of een gloednieuwe Samsung Galaxy Note 3. Bij de toestellen krijg je een ruime bel-, sms- en databundel (1000MB/400min) en ligt de maandprijs op respectievelijk 40 en 45 euro over de gehele contractperiode.

>> Bekijk hier alle Vodafone Deals met een gratis Galaxy Tab 3 Lite

Samsung Galaxy Tab 3 specificaties

De Samsung Galaxy Tab 3 Lite is een compacte 7 inch-tablet die beschikt over Android 4.2.2 (Jelly Bean) met TouchWiz en een snelle 1,2GHz-dualcore-processor. Hieronder vind je de specificaties van de tablet op een rijtje:

  • Scherm: 7 inch, 1024 bij 600 pixels
  • Afmetingen: 193.4 x 116.4 x 9.7 millimeter
  • Gewicht: 310 gram
  • Processor: 1,2GHz-dualcore-processor
  • Geheugen: 1GB werkgeheugen
  • Accu: 3600 mAh

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.