De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nieuwe Galaxy Tab 3 Lite kleuren komen eraan: lichtblauw, roze en geel

Wouter Nijsen
2 maart 2014, 17:29
1 min leestijd
Nieuwe Galaxy Tab 3 Lite kleuren komen eraan: lichtblauw, roze en geel
Galaxy Tab 3 Lite kleuren

Samsung is aanstalten aan het maken om de Galaxy Tab 3 Lite van een aantal fleurige kleuren te voorzien. Op de website van de Zuid-Koreaanse fabrikant is de budgettablet in drie nieuwe kleuren opgedoken: blauwgroen, roze en limoengeel. Officieel heeft Samsung niets laten weten, maar de afbeeldingen duiden toch echt op een spoedige aankondiging van de nieuwe Galaxy Tab 3 Lite kleuren.

De Galaxy Tab 3 Lite was al eerder verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De tablet is een naar beneden geschroefde variant op de Galaxy Tab 3, met een minder krachtige batterij en een slechtere camera. De adviesprijs is dan ook een stuk lager.

Lees verder na de advertentie.

De tablet is voor een adviesprijs van 139,95 euro in Nederland en België te verkrijgen. Critici roemen de Galaxy Tab-serie vanwege het compacte design en de goede specificaties voor een bescheiden prijs. De Galaxy Tab 3 Lite heeft, net als het origineel, een 7 inch-scherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels en wordt aangedreven door een 1,2GHz-dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen.

Galaxy Tab 3 Lite is compact en handzaam

Galaxy Tab 3 Lite

Verder is de tablet uitgerust met 8GB aan opslaggeheugen. Dit is uit te breiden via een micro-sd-kaartje.  De ingebouwde 3600 mAh-accu is beduidend zwakker dan de accu op de normale Galaxy Tab, maar dat vertaalt zich in de prijs.

De Galaxy Tab 3 Lite draait op Android 4.2 (Jelly Bean) met daaroverheen de bekende TouchWiz-skin. De budgettablet is met 116,4 bij 193,4 bij 9,7 millimeter vrij compact en weegt 310 gram. 3G is optioneel en standaard zijn alle  Samsung- en Google-apps, alsmede Dropbox, Polaris Office en Flipboard aanwezig.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite
Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu