Betaalbare Galaxy Tab 3 Lite lekt uit, dit zijn de specificaties

Gijs Ettes
15 januari 2014, 8:00
1 min leestijd
Betaalbare Galaxy Tab 3 Lite lekt uit, dit zijn de specificaties
Galaxy Tab 3 Lite

Samsung heeft een reeks high-end tablets, waaronder de Galaxy Tab Pro en Galaxy Note Pro, maar bedient natuurlijk ook het budgetsegment in de tabletmarkt. De Galaxy Tab 3 Lite is het laatste betaalbare model, dat per abuis is opgedoken in een Poolse webshop. Het Android-apparaat kost omgerekend zo’n 120 euro voor het wifi-model. Het 3G-model is met ongerekend 193 euro aanzienlijk duurder.

Ook de Tab 3 Lite heeft het bekende Galaxy-design van Samsung en is verder voorzien van een 7 inch-scherm met een relatief lage resolutie van 1024 bij 600 pixels. Verder vinden we een 1,2GHz-dualcore-processor aan boord (de tragere Marvell PXA986), 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Ook de overige specifcaties duiden erop dat we hier te maken hebben met een uitgeklede tablet. De Galaxy Tab 3 Lite beschikt namelijk over een zeer bescheiden 2-megapixel-camera, wifi, bluetooth, gps en een 3600 mAh-accu.

Bij verschijning draait het Android-toestel op Android 4.2 (Jelly Bean). Met zijn afmeting van 193 bij 117 bij 9,7 millimeter en gewicht van 310 gram is de Tab 3 Lite verder redelijk compact. De handleiding van het apparaat vind je via deze link (pdf).

Lees meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite
Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu