De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Alle Galaxy Tab 4 modellen voorzien van Snapdragon 400-chip’

Gijs Ettes
19 februari 2014, 12:05
1 min leestijd
‘Alle Galaxy Tab 4 modellen voorzien van Snapdragon 400-chip’
Galaxy Tab 4 en Galaxy Gear 2

De kans is groot dat we tijdens het Mobile World Congress kennismaken met drie nieuwe Galaxy Tab 4 modellen van Samsung. De tablets komen in varianten met een 7 inch, 8 inch en 10,1 inch-scherm en zijn naar verluidt allemaal voorzien van een Snapdragon 400-chip die draait op een kloksnelheid van 1,2GHz. Dit melden onze collega’s van TabletGuide op basis van een GFXbench benchmark. Daarin passeert onder andere de SM-T531, bij ons beter bekend onder de naam Samsung Galaxy Tab 4 10.1, de revue. Deze 3G-variant wordt door dezelfde processor aangedreven als de Galaxy Tabs met 4G.

Verder is de verwachting dat de Galaxy Tab 4 modellen allen zijn voorzien van een hd-scherm, een flinke accu (maximaal 6800 mAh), de laatste versie van Android 4.4 (KitKat) en maximaal 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen.

Lees verder na de advertentie.

Het Mobile World Congress 2014 is voor Samsung een belangrijk evenement. Naar alle waarschijnlijkheid onthult de Zuid-Koreaanse fabrikant tijdens de beurs de Galaxy S5, diverse tablets waaronder de Galaxy Tab 4 en de opvolger van de Galaxy Gear.

Lees het laatste Samsung nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot Samsung. Voor meer informatie over de toestellen kun je terecht op de Galaxy Tab 4– en Galaxy S5-toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab 4
Samsung Galaxy Tab 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu