LOL: Samsung bevestigt per ongeluk Galaxy Tab 4 in persrender

Redactie
3 maart 2014, 17:51
1 min leestijd
LOL: Samsung bevestigt per ongeluk Galaxy Tab 4 in persrender
galaxy-tab-4-pg

De Galaxy Tab 4 is per ongeluk door Samsung bevestigd. Dat valt te zien in de persrender (afbeelding rechts, klik hier voor groter) van de Gear Fit, Samsungs nieuwe en door velen bejubelde sportaccessoire. De Gear Fit werkt vooralsnog alleen met specifieke Samsung-toestellen, zoals de afbeelding laat zien. Maar helemaal achteraan staat de nog onaangekondigde Galaxy Tab 4 genoemd, met schermgroottes in 10,1 8,0 en 7,0 inch. Het lijkt dus bevestigd dat Samsung opnieuw met dezelfde formaten voor zijn nieuwe tabletlijn komt, en waarschijnlijk ook vrij snel.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Tab 4

De specificaties van de Galaxy Tab 4-lijn zijn op dit moment nog niet bekend. De verwachting: schermen met een full-hd of hd-resolutie, quadcore-processors en 2GB aan werkgeheugen. Mogelijk worden de tablets ook voorzien van de vingerafdrukscanner van de Galaxy S5. De vingerafdrukscanner is al compatibel met PayPal, waardoor gebruikers betalingen kunnen voltooien door hun vinger op de scanner te leggen. Omdat velen tablets gebruiken om het internet mee te surfen en zo ook producten te kopen, zou een scanner in de homeknop geen rare toevoeging zijn.

Samsung Galaxy Gear Fit

De Gear Fit is Samsungs nieuwe sportaccessoire met een gebogen amoled-scherm. Op het gebogen amoled-touchscreen zijn notificaties van smartphones te lezen. Het scherm is ongeveer 1,84 inch groot en heeft een resolutie van 432 bij 128 pixels. De armband kan onder andere je hartslag weergeven, telt je stappen en geeft tijdens het sporten motiverende boodschappen.

Lees meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab 4
Samsung Galaxy Tab 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu