Samsung lanceert Galaxy Tab Pro en Galaxy Note Pro tablets

Galaxy Tab ProSamsung lanceert de Galaxy Tab Pro en Galaxy Note Pro 12.2, waarvan eerstgenoemde is drie verschillende versies komt: 12,2, 10,1 en 8,4 inch. De Galaxy Note Pro heeft een Exynos 5 octacore-processor, stylus, full-hd-scherm en krijgt een adviesprijs van 799 euro.

De Galaxy Tab Pro van 12,2 inch is vrijwel identiek aan de Galaxy Note Pro, alleen heeft de tablet geen beschikking over een stylus. De adviesprijs van de Galaxy Tab Pro 12,2 is 649 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy Tab Pro: verschillende modellen

TabPRO (12.2) 3De Galaxy Tab Pro komt ook nog in een 10,1 en 8,4 inch-versie, maar de schermresolutie blijft hetzelfde: full-hd met een resolutie van 2560 bij 1600 pixels. Daarmee heeft de 8,4 inch-versie van de Galaxy Tab Pro een zeer hoge pixeldichtheid van 359 pixels per inch.

Verder zijn de tablets voorzien van een 8 en 2 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde. De 4g-modellen zijn voorzien van een Qualcomm Snapdragon 800-chip met een kloksnelheid van 2,3GHz, in tegenstelling tot de Exynos-chip van Samsung die bij de wifi-modellen aanwezig is.

NotePRO 2De tablets draaien op Android 4.4 KitKat met TouchWiz en beschikken over een speciaal tijdschrift-achtig uiterlijk waarmee gebruikers snel hun favoriete apps en sociale media kunnen openen. Ook levert Samsung standaard het Office-pakket van Hancom op zijn tablets mee, waardoor het bewerken van documenten volgens het Zuid-Koreaanse bedrijf gemakkelijker wordt.

“De vier nieuwe tablets zijn het resultaat van Samsungs drang naar innovatie op het gebied van technologie en design“, aldus Visser. `Ze zijn voorzien van een kraakhelder beeldscherm, krachtige processoren, een strakke vormgeving en een uitgebreid pakket van innovatieve toepassingen. Dit staat garant voor talloze uren optimaal gemak en plezier voor de consument en de zakelijke gebruiker”, aldus Samsung.

Prijzen

  • GALAXY Note PRO 12,2 inch met 32GB – WiFi voor € 749,-.
  • GALAXY Tab PRO 12,2 inch met 32GB – WiFi voor € 649,-.
  • GALAXY Tab PRO 10,1 inch met 16GB – WiFi voor € 479,-.
  • GALAXY Tab PRO 10,1 inch met 16GB – LTE voor € 609,-.
  • GALAXY Tab PRO 8,4 inch met 16GB – WiFi voor € 389,-.
  • GALAXY Tab PRO 8,4 inch met 16GB – LTE voor € 519,-.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.