De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Samsung Galaxy Tab S2 in het wild gespot’

Gijs Ettes
8 juni 2015, 8:13
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Tab S2 in het wild gespot’

Er zijn nieuwe foto’s uitgelekt van de Galaxy Tab S2, de dunne Samsung-tablet die naar verluidt in twee formaten verschijnt en deze maand wordt onthuld.

Lees verder na de advertentie.

‘Galaxy Tab S2 onthulling nog deze maand’

De kiekjes zijn in handen van de Franse site NoWhereElse en zouden afkomstig zijn van de Taiwanese certificeringsautoriteit. Net als de Galaxy S6 lijkt het erop dat de Galaxy Tab S2 een metalen behuizing krijgt met een iets uitstekende cameralens. De achterkant van de tablet is op de cameralens en het Samsung-logo leeg, al zijn  aan de zijkant twee bevestigingspunten voor een case zichtbaar, die waarschijnlijk apart leverbaar wordt.

samsung galaxy tab s2 onthulling

Aan de voorzijde bevindt zich het scherm, dat waarschijnlijk in twee formaten komt (8 en 9,7 inch) en een beeldverhouding van 4:3 heeft. De resolutie van het display zou ditmaal 2048 bij 1536 pixels zijn. Verder vinden we aan de voorzijde de home-, terug- en multitaskknop. Ook is er een 2 megapixel-frontcamera aanwezig. De camera aan de achterkant schiet foto’s met een maximale resolutie van 8 megapixels.

Verder meet het 8 inch-model van de Galaxy Tab S2 198,2 bij 134,5 bij 5,4 millimeter en het 9,7 inch-model 237,1 bij 168,8 bij 5,4 millimeter. Beide versies zouden beschikken over een 64-bit Exynos-processor, 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan uitbreidbare opslag en 4G (optioneel).

Een  precieze datum van de Galaxy Tab S2 onthulling is nog niet bekend. Ook is onduidelijk hoeveel beide versies van de tablet gaan kosten. De originele Samsung Galaxy Tab S is sinds juli 2014 verkrijgbaar.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: NoWhereElse
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu