De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

‘Samsung kondigt Gear S3 en Tab S3 aan in september’

Thomas Haenen
20 juli 2016, 17:32
2 min leestijd
‘Samsung kondigt Gear S3 en Tab S3 aan in september’

Samsung zit niet stil: vlak na de introductie van de Note 7 presenteert het bedrijf in september mogelijk nog twee nieuwe producten. Naast een high-end tablet staat er mogelijk ook een nieuwe wearable op de planning.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Tab S3

De datum van de Samsung Galaxy Tab S3 aankondiging wordt genoemd door Eldar Murtazin, terwijl het Italiaanse HDBlog beweert dat Samsung die dag ook de Gear S3 presenteert. De datum ligt op zich voor de hand: 1 september is aan de vooravond van de IFA, een grote jaarlijkse technologiebeurs in Berlijn. Samsung presenteert op de beurs doorgaans verschillende nieuwe producten.

samsung galaxy tab s2

Over de Tab S3 is vooralsnog weinig bekend. Specificaties zijn nog niet uitgelekt, maar waarschijnlijk high-end. Eerdere tablets in de reeks waren relatief prijzig. Bronnen beweren dat de Gear S3 qua design vrijwel gelijk zal zijn aan zijn voorganger, de Galaxy Tab S2.

Samsung Galaxy Gear S3

De Gear S3 is Samsungs ronde smartwatch. De Gear S-serie loopt op Tizen, Samsungs eigen besturingssysteem dat onder andere wordt gebruikt voor wearables. De Samsung Gear S3 zou een luxueus ontwerp hebben vergelijkbaar met ‘echte’ horloges, maar het is nog onduidelijk wat er allemaal aan de hardware verbeterd wordt.

Géén Galaxy Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 zal waarschijnlijk niet op dit evenement getoond worden. Jarenlang presenteerde Samsung de nieuwe Note steeds in Berlijn, maar vorig jaar koos het bedrijf voor een iets vroegere release. De Note 5 werd begin augustus gepresenteerd, zodat Samsung meer ademruimte had ten opzichte van Apple. Dat bedrijf presenteerde de nieuwe iPhone doorgaans ook begin september.

De Koreaanse fabrikant maakte onlangs al bekend op 2 augustus een nieuwe editie van Samsung Unpacked te organiseren. Daar wordt de Note 7 vrijwel zeker officieel onthuld. Het toestel zou een gebogen 5,7 inch-scherm hebben, dezelfde 12 megapixel-camera met Dual Pixel-sensor als de Galaxy S7 en een krachtige chip.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bronnen: Twitter, HDBlog
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear S3
Samsung Gear S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu