‘Samsung presenteert in 2014 Galaxy-toestel met driezijdig scherm’

Gijs Ettes
15 november 2013, 12:03
1 min leestijd
‘Samsung presenteert in 2014 Galaxy-toestel met driezijdig scherm’
Galaxy-toestel met driezijdig scherm

Volgens Bloomberg heeft Samsung het plan een Galaxy-toestel met driezijdig scherm uit te brengen in 2014. De smartphone heeft een display dat om de randen van het toestel is gevouwen, zodat meldingen vanuit elke hoek zichtbaar zijn.

Samsung probeert momenteel zoveel mogelijk te innoveren met toekomstige Galaxy-telefoons, omdat het bedrijf verwacht dat de markt voor high-end smartphones aan het verzadigen is. Eerder bracht Samsung de gebogen smartphone Galaxy Round in Zuid-Korea uit, maar de fabrikant heeft nog niet de capaciteit om dergelijke telefoons wereldwijd uit te brengen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy-toestel met driezijdig scherm in 2014?

Met smartphones met gebogen schermen of andere innovatieve technieken hoopt Samsung zijn Android marktaandeel van 63 procent te behouden en uit te breiden. De elektronicafabrikant heeft wereldwijd gezien een meer dan dubbel zo groot marktaandeel dan al zijn concurrenten bij elkaar genomen. Die dominantie geldt voor zowel de smartphone- als tabletmarkt.

In de top 10 van Android-smartphones is de dominantie van Samsung overduidelijk: 8 van de 10 toestellen draagt het logo van de elektronicafabrikant uit Zuid-Korea. De top 3 bestaat daarbij uit de Galaxy S3, Galaxy S4 en Galaxy S2.

Lees meer over Samsung

Hieronder vind je het laatste nieuws met betrekking tot Samsung.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's