Galaxy Unpacked 2022: nieuwe Galaxy S-serie komt in februari

Colin Baak
21 januari 2022, 9:28
2 min leestijd
Galaxy Unpacked 2022: nieuwe Galaxy S-serie komt in februari

Samsung heeft een Galaxy Unpacked 2022-evenement aangekondigd voor februari. Een exacte datum noemt het bedrijf niet, maar via andere bronnen wordt dinsdag 8 februari genoemd.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Unpacked 2022

De Samsung Galaxy S21-serie werd vorig jaar op 14 januari gepresenteerd en dat betekent dat het binnenkort tijd is voor de opvolgers. Samsung heeft nu laten weten dat februari het moment is voor een Galaxy Unpacked-evenement.

Via onderstaande videoteaser is te zien dat er twee modellen van Samsung samen worden gevoegd, waarschijnlijk tot een ‘supermodel’. Het gaat daarbij simpelweg om een Galaxy S-toestel en een Galaxy Note. Het meest uitgebreide model van de komende Galaxy S22-reeks beschikt volgens geruchten namelijk over een S Pen.

Samsung Galaxy Unpacked: Break the rules of what’s possible

Deze stylus van het bedrijf werd eerder alleen gebruikt bij de Galaxy Note-serie. Dat waren altijd de meest uitgebreide toestellen van het bedrijf, voorzien van de nieuwste snufjes en technologie. De laatste toestellen in de Note-serie stammen echter uit augustus 2020.

‘Galaxy Unpacked vindt plaats op 8 februari’

Hoewel Samsung zelf geen exacte datum noemt, wordt in de wandelgangen gesproken over dinsdag 8 februari. Via verschillende bronnen is deze datum namelijk al vaker genoemd. We gaan er dus vanuit dat Samsung binnenkort ook zelf deze datum bevestigt.

Op dat evenement verwachten we een drietal toestellen te gaan zien: de Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra. De afgelopen tijd is daarvan nagenoeg elk detail al gelekt. Zo weten we hoe de verschillende toestellen eruit zien en over welke specificaties ze beschikken. Ook over prijzen zijn meerdere geruchten de revue gepasseerd, maar uiteraard is dat nog afwachten. De S21, S21 Plus en S21 Ultra kostten respectievelijk 849 euro, 1049 euro en 1249 euro.

Samsung Galaxy Unpacked 2022

Net zo benieuwd naar de nieuwe Galaxy als ons? Blijf Android Planet dan in de gaten houden, want dan mis je geen enkel Galaxy S22-nieuwtje. Download ook even onze gratis Android Planet-app of schrijf je natuurlijk even in voor onze nieuwsbrief!

Check nog meer nieuws over de Samsung Galaxy S22:

Bron: Samsung
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S22
Samsung Galaxy S22

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu