Eerste afleveringen Game of Thrones gelekt op Popcorn Time

Redactie
12 april 2015, 11:16
1 min leestijd
Eerste afleveringen Game of Thrones gelekt op Popcorn Time

De eerste afleveringen van het vijfde seizoen van Game of Thrones zijn nog voor de première uitgelekt, zo meldt Mashable. Onder meer via de Popcorn Time-app is de hitserie nu al te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Game of Thrones seizoen 5 uitgelekt

game of thrones seizoen 5

Een klein gedeelte van seizoen vijf van Game of Thrones is nu al te bekijken via Popcorn Time, dat er ook als app is voor Android en iOS. Wel betreft het een lage kwaliteit video (480p) bedoeld voor recensenten van de show, met een digitaal watermerk dat is vervaagd. Houd er ook rekening mee dat het bekijken van films en series via Popcorn Time illegaal is, omdat de dienst gebruikmaakt van torrents en je auteursrechtelijk beschermd materiaal downloadt uit illegale bron.

Greg Spence, post-producer van Game of Thrones, sprak een week geleden nog zijn verontrusting uit over eventuele lekken van de show. In januari verscheen de trailer van seizoen vijf al online, nadat iemand deze had opgenomen met zijn smartphone. Op torrentsites zijn de afgelopen uren vier afleveringen geüpload, en volgens de oorspronkelijke uploader komen er mogelijk nog meer aan. HBO zendt later vandaag de eerste aflevering uit die – in tegenstelling tot de gelekte episodes – in hd-kwaliteit en zonder watermerk is te bekijken.

Het laatste nieuws over Popcorn Time

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu