Placeholder

playstation-phoneEr is een nieuwe video opgedoken van de PlayStation-telefoon. Eindelijk zien we voor het eerst waar deze telefoon voor bedoeld is: om mee te gamen. De gebruiker speelt twee spellen, namelijk Resident Evil 2 en Rage Racer. Hoewel dit niet de meest zware spellen zijn, is het wel mooi om te zien dat de besturing goed werkt. Let op, de gebruiker speelt twee roms, dus in de video is niet te zien hoe de PlayStation-winkel eruit ziet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De PlayStation-telefoon heeft een uitschuifbaar gamepad, waardoor gebruikers het toestel kunnen gebruiken om te gamen. Naar verwachting krijgt de PlayStation-telefoon (of Zeus Z1 of Xperia Play) een eigen applicatie om oude PlayStation-spellen te downloaden. Gezien de kracht van deze telefoon moeten PS1, PS2 en PSP-spellen geen probleem zijn.

De PlayStation-telefoon krijgt een 1 GHz Snapdragon QSD8255-processor, net als de HTC Desire HD. Daarnaast heeft het toestel een vier inch LCD-beeldscherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels. De telefoon heeft 512 MB RAM, 512 MB intern opslaggeheugen en er is plek voor een MicroSD-kaart.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.