Gamen en de PlayStation-telefoon: dat gaat goed samen

Redactie
11 januari 2011, 17:06
1 min leestijd
playstation-phone

Er is een nieuwe video opgedoken van de PlayStation-telefoon. Eindelijk zien we voor het eerst waar deze telefoon voor bedoeld is: om mee te gamen. De gebruiker speelt twee spellen, namelijk Resident Evil 2 en Rage Racer. Hoewel dit niet de meest zware spellen zijn, is het wel mooi om te zien dat de besturing goed werkt. Let op, de gebruiker speelt twee roms, dus in de video is niet te zien hoe de PlayStation-winkel eruit ziet.

Lees verder na de advertentie.

De PlayStation-telefoon heeft een uitschuifbaar gamepad, waardoor gebruikers het toestel kunnen gebruiken om te gamen. Naar verwachting krijgt de PlayStation-telefoon (of Zeus Z1 of Xperia Play) een eigen applicatie om oude PlayStation-spellen te downloaden. Gezien de kracht van deze telefoon moeten PS1, PS2 en PSP-spellen geen probleem zijn.

De PlayStation-telefoon krijgt een 1 GHz Snapdragon QSD8255-processor, net als de HTC Desire HD. Daarnaast heeft het toestel een vier inch LCD-beeldscherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels. De telefoon heeft 512 MB RAM, 512 MB intern opslaggeheugen en er is plek voor een MicroSD-kaart.

Via: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu