Deze maand op Android Planet: alles over gamen op je smartphone

Thomas Haenen
4 april 2019, 16:55
2 min leestijd
Deze maand op Android Planet: alles over gamen op je smartphone

We gebruiken onze smartphones natuurlijk niet alleen voor handige hulpjes en nuttige informatie, maar ook ter vermaak. Daarom duiken we deze maand in de wereld van de games.

Maandthema: Android Planet duikt in de wereld van games

We houden je natuurlijk al dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, maar op Android Planet duiken we ook geregeld de diepte in. Regelmatig zetten we daarom een nieuw thema centraal, en bieden we je een hele maand lang tips, achtergrondverhalen en interviews rondom dat thema.

Deze maand gaan we dieper in op gamen met Android. In de Play Store zijn inmiddels meer dan een miljoen games te vinden. Iedereen is tegenwoordig een gamer: van de scholier die de hele dag door Fortnite speelt met vrienden, tot je tante die nog altijd fervent Candy Crush speelt. Met nieuwe initiatieven als Google Stadia en Microsoft xCloud wordt het bovendien alleen maar makkelijker om toegang te krijgen tot de populairste, beste spellen.

stadia netflix

Daarom is het hoog tijd om in de staat van de mobiele gamewereld te ontdekken. We brengen je deze maand niet alleen een lijst van de allerbeste Android-games en de smartphones om ze op te spelen, maar duiken ook in wat ons de komende maanden en jaren te wachten staat. Hoe is het straks om games te streamen in de cloud, wat zijn de beste controllers om die spellen te spelen en wat denken ontwikkelaars van al die nieuwe ontwikkelingen?

Houd de site dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis Android Planet-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Zijn er onderwerpen die we volgens jou absoluut niet mogen overslaan deze maand, of heb je alvast een suggestie voor een volgend maandthema? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar redactie@androidplanet.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu