GAOSP-team werkt aan Gingerbread voor Samsung Galaxy I7500

Het GAOSP-team is druk bezig om Android 2.3 (Gingerbread) naar de Samsung Galaxy I7500 te porten. De Galaxy I7500 was de allereerste Android-telefoon van Samsung en verscheen in 2009. De aangepaste Gingerbread-versie voor de Galaxy I7500 werkt nog niet goed genoeg voor dagelijks gebruik, ook al functioneren de meeste functies zonder problemen. Het team laat weten dat het nog onduidelijk is of de Gingerbread-port ooit af komt, maar GAOSP gaat in ieder geval een moedige poging ondernemen om dit te realiseren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het grootste probleem is het geheugen. Gingerbread gebruikt namelijk iets meer geheugen dan Froyo. “Dit is problematisch voor onze geliefde Samsung Galaxy 17500, vooral als er gewisseld moet worden tussen applicaties”, aldus het bericht op de website van Drakaz.com.

Benieuwd hoe Gingerbread op een I7500 eruit ziet? Bekijk de video hieronder.

Bron: Drakaz.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.