Garmin-ASUS: eerste Android-toestel uiterlijk maart 2010

garmin nuvifoneDe gelegenheidscombinatie Garmin-ASUS heeft aangekondigd dat ze hun eerste Android-toestel uiterlijk in het eerste kwartaal van 2010 gaan uitbrengen. Volgens het bedrijf zal het toestel in ieder geval GPS bevatten voor geotagging van foto’s en andere locatiegebonden diensten. Over een prijs kon nog niets worden gezegd. Vorig jaar maakten Garmin en ASUS hun samenwerkingsverband bekend, met het plan om gezamenlijk Android-toestellen te ontwikkelen. Die zouden al in 2009 op de markt moeten komen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Dat is nog steeds mogelijk; misschien wil Garmin-ASUS met de nieuwe aankondiging gewoon een slag om de arm houden. Toch beginnen veel mensen sceptisch te worden: Garmin’s eigen nuvifone (zie foto) is voor de zoveelste keer uitgesteld en het is misschien beter om eerst de nuvifone maar eens op de markt te brengen, dan opnieuw verwachtingen te kweken rond toestellen die nog veel verder in de toekomst liggen.

Via: PC World

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.