De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Gear Fit groot succes: Samsung verkoopt 250.000 armbanden

Redactie
23 april 2014, 17:52
1 min leestijd
Gear Fit groot succes: Samsung verkoopt 250.000 armbanden
Gear Fit verkoop

Samsung mag tevreden zijn met de Gear Fit verkoop: het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft inmiddels 250.000 stuks verkocht. Samsung zou zelfs al de productie van het accessoire hebben opgevoerd. Daarmee is de Gear Fit eigenlijk een flink succes, ondanks dat vele reviews erg kritisch waren over het accessoire. Zo ook wij in onze Gear Fit review, waarbij we de stappenteller en het verticale scherm niet ideaal vonden.

De Gear Fit heeft een prijskaartje van 199 euro en is het officiële sportaccessoire van Samsung, die onder andere je stappen telt en hartslag meet. En nu krijg je deze gadget tijdelijk gratis in combinatie met een Galaxy s5 Vodafone abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Over de Gear Fit

vergelijking sportarmbanden Gear Fit

Met de Gear Fit luidt de fabrikant naar eigen zeggen een nieuw tijdperk in voor fitnesstrackers. De gadget heeft een 1,84 inch-scherm dat licht gebogen is en dankzij de amoled-technologie goed afleesbaar is in zonlicht. Het display heeft een resolutie van 432 bij 128 pixels. De Gear Fit zelf kan onder andere je hartslag weergeven, telt je stappen en geeft tijdens het sporten motiverende boodschappen.

De Gear Fit heeft geen camera, microfoon of speaker, maar is de armband is wel waterdicht. Het apparaat is ook een stuk dunner en lichter dan de Gear 2. De Gear Fit kan dus vooral worden gezien als een accessoire dat helpt bij het sporten en veel communiceert met de S-Health-app van Samsung. De Fit kan met één acculading ongeveer drie tot vier dagen doen. Het apparaatje is verkrijgbaar in drie kleuren (Black, Orange en Mocha Grey) en heeft verwisselbare polsbandjes.

Lees ook

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear Fit
Samsung Gear Fit

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu