‘Samsung Gear Live oplaad-functie gaat snel kapot’

samsung gear live opladenDe Samsung Gear Live opladen kan voor problemen zorgen. Veel bezitters van de gloednieuwe Gear Live-smartwatch klagen over een kapotte ingang voor de micro-usb-kabel, waarmee het accessoire wordt opgeladen. Eén bezitters meldt dat zijn Gear Live zelfs na vier laadcycli kapot is gegaan.

In tegenstelling tot andere smartwatches moet de Gear Live rechtop worden gezet om het accessoire op te laden. De smartwatch steunt vervolgens op de polsband en de kabel van de micro-usb-kabel, wat extra druk op de micro-usb-poort geeft.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gear Live opladen

nexusae0_GearLive-668x500De Gear Live is Samsungs eerste smartwatch met Android Wear. Het apparaatje heeft een 1,63 inch-scherm (super amoled) met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Verder is er een hartslagmeter, 4GB aan opslag en een 300 mAh-accu aan boord. De Live is IP67-gecertificeerd, wat betekent dat hij is bestand tegen stof en water.

Net als de andere Android smartwatches beschikt het horloge over 512MB aan werkgeheugen en verbindt het via bluetooth 4.0 met een smartphone of tablet. Via bluetooth 4.0 is het voor het accessoire mogelijk om verbinding te maken met een smartphone. Android Wear-smartwatches gebruiken Google Now en de internetverbinding van een smartphone om te werken. Veel informatie die je op het scherm van de Gear Live te zien krijgt, is afkomstig van Google Now.

De Gear Live is te koop vanaf augustus voor een adviesprijs van 199 euro.

Lees ook

(via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.