Samsung Gear S3 vanaf 4 november verkrijgbaar in Nederland

Erwin Vogelaar
6 september 2016, 19:17
2 min leestijd
Samsung Gear S3 vanaf 4 november verkrijgbaar in Nederland

De Samsung Gear S3 release is nog twee maanden van ons verwijderd. De nieuwste smartwatch van Samsung komt namelijk op 4 november uit.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Gear S3 release

De Samsung Gear S3 heeft nu een duidelijke datum. We wisten al dat de nieuwe smartwatch dit najaar uit zou komen, maar nu is er bevestiging over de exacte datum: 4 november. Dit heeft Samsung Nederland via Twitter bevestigd. De wearable krijgt wel een flink prijskaartje zodra hij in de winkel ligt, want je moet er 400 euro voor neerleggen.

samsung gear s3 release

De Gear S-serie van Samsung valt voornamelijk op door de draaischijf waarmee het horloge bestuurd wordt. Ook bij de Gear S3 is deze schijf weer aanwezig, maar dan met meer functies. Zo kun je bijvoorbeeld de schijf draaien om het alarm uit te zetten. Daarnaast heeft de smartwatch een always on-display waar altijd informatie op getoond wordt. Er komen twee versies van de Gear S3 uit. Een Classic-versie met een vertrouwd design en een Frontier-versie die er wat robuuster uit ziet. Beide versies zijn waterbestendig, maar de Frontier-versie heeft als enige ondersteuning voor zowel 3G als 4G. Als je dus op avontuur gaat in de wildernis, kun je de smartphone thuis laten liggen en toch nog de functies gebruiken.

Tijdens IFA 2016 hebben we deze nieuwe smartwatch al om onze pols gehad. Onze eerste indruk van het horloge kun je lezen in onze Gear S3 preview. We waren nog niet direct onverdeeld enthousiast over de smartwatch. De verbeteringen zijn klein en het is de vraag of mensen die de Gear S2 lieten liggen nu wel overtuigd zullen zijn. Daarnaast is het zonde dat de smartwatch enkel zal werken met high-end smartphones van Samsung, zoals de Galaxy S7 en Galaxy Note 7. Laatstgenoemde verschijnt later in de Benelux door verschillende problemen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu