De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Gear VR voor Samsung Galaxy S6 nu verkrijgbaar

Redactie
6 mei 2015, 13:53
2 min leestijd
Gear VR voor Samsung Galaxy S6 nu verkrijgbaar

De Gear VR voor de Samsung Galaxy S6  is per direct beschikbaar in de officiële webwinkel van Samsung. De virtual reality-headset kost 199,99 euro en is alleen te gebruiken met de Galaxy S6.

Lees verder na de advertentie.

Na de Galaxy Note 4 is de Gear VR nu ook beschikbaar voor Samsungs nieuwe vlaggenschip. De gadget is een stuk kleiner dan de variant voor Samsungs phablet, omdat de Galaxy S6 eveneens een stuk kleiner is dan de Galaxy Note 4. Helaas is het wel zo dat beide varianten van de Gear VR alleen met het genoemde toestel werken en dus geen meerdere toestellen ondersteunen.

Gear VR Galaxy S6-versie

De Gear VR is gemaakt van zachte, flexibele en lichtgewicht materialen en heeft in tegenstelling tot de Oculus Rift geen eigen scherm. De gadget maakt gebruik van grote lenzen die het scherm van de smartphone  omtoveren tot een driedimensionaal beeld.  Om de Gear VR te gebruiken, moet je het toestel in de virtual reality-bril schuiven. Aan de voorzijde van het apparaat is hiervoor een micro-usb-aansluiting te vinden. Vervolgens kan het accessoire gebruikmaken van het scherm en de sensoren van de smartphone om een virtual reality-effect te creëren.

gearvr-galaxys6-2

Met de Gear VR is het onder andere mogelijk om  games te installeren – zoals een game waarin het lijkt alsof je uit een vliegtuig springt -, 360-graden-video’s te bekijken en een eigen bioscoopzaal te creëren. In die zaal kun je vervolgens ‘ongestoord’ een film naar keuze op het grote scherm kijken.

Interactieve Avengers-ervaring

https://www.youtube.com/watch?v=LdTm7Vpape0

Gear VR kopen

De  Gear VR Galaxy S6-variant is voor 199,99 euro te bestellen via de webshop van Samsung. Een Galaxy S6 met abonnement is eveneens reeds te koop, en Android Planet zet hieronder de beste aanbiedingen voor je op een rijtje.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 299,-

Bekijken

Los refurbished

€ 89,99

Bekijken
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu