Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Gone is een televisieserie exclusief voor Gear VR

Erwin Vogelaar
6 december 2015, 14:05
1 min leestijd
Gone is een televisieserie exclusief voor Gear VR

Gear VR wordt nu vooral gebruikt voor het spelen van games en het kijken van 360 graden-filmpjes. Vanaf komende dinsdag kun je ook een serie volgen.

Lees verder na de advertentie.

Gear VR Gone

Vanaf dinsdag kun je Gone kijken, een televisieserie exclusief voor de Samsung Gear VR. Eigenlijk kun je het geen televisieserie meer noemen, omdat het niet op de televisie te zien is. Het is een nieuw soort content dat specifiek gemaakt is voor VR. Een serie waarin je zelf mag rondkijken.

Gone draait om een verdwenen meisje en de moeder die haar gaat zoeken. Elke episode duurt zo’n zes minuten, zodat je niet te lang met de bril op je hoofd hoeft te zitten. De makers hopen wel dat je de afleveringen meerdere keren gaat kijken, zodat je dingen ziet die je eerder mogelijk gemist hebt.

Je hebt geen interactie met wat er gebeurt, afgezien van het idee dat je zelf rondkijkt. Wel zullen er objecten gloeien, zodat je geneigd raakt die richting op te kijken. Hierdoor mis je geen belangrijke momenten in het verhaal, of kun je het verhaal vanuit een ander perspectief bekijken.

De kracht van VR is volgens velen het beleven van unieke ervaringen en daarbij hoort content bij dat exclusief voor deze platformen gemaakt is. Op deze manier een serie beleven is een goede start. Nu maar hopen dat het verhaal zelf ook de moeite waard is. De serie is vanaf dinsdag te kijken.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear VR
Samsung Gear VR

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu