Gebruik je Android-telefoon als touchpad of toetsenbord
Redactie

Ontwikkelaars hebben een applicatie gemaakt om jouw Android-telefoon te transformeren in een draadloos touchpad of draadloos toetsenbord. Erg leuk dat het kan, maar of het ook gaat werken in de praktijk? Om je toestel als toetsenbord of touchpad naast je computer of laptop te gebruiken is het van belang dat je de applicatie Remotedroid installeert op zowel je computer als op je telefoon. De applicatie voor de computer kun je hier vinden. De applicatie voor Android is verkrijgbaar in de Android Market.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Na installatie van de twee apps moet je het programma op de computer openen. Als het goed is, dan verschijnt er een IP-adres in beeld. Vervolgens open je de mobiele applicatie en typ je het IP-adres over. Daarna zijn de telefoon en de computer draadloos met elkaar verbonden via het Wi-Fi-netwerk.

Lijkt het je wat of is het meer een gimmick?

RemoteDroid demo from Joshua Sera on Vimeo.

Via: iHackintosh

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.