Gebruik onze code en ga met 25% korting naar het Nederlandse Android-evenement Droidcon

Redactie
3 oktober 2012, 14:47
1 min leestijd

In begin augstus startte het Nederlandse Android-ontwikkelaars evenement Droidcon de voorverkoop van de kaarten. De grote Android-conferentie, die op 22 en 23 november plaatsvindt, is het grootste Android-evenement in Nederland. De sprekers bestaan onder andere uit Google’s Matt Gaunt, Facebooks Simon Cross en PayPals Tim Messerschmidt. Daarnaast zijn er andere toffe sprekers als Danny van Dijk over custom roms, Johannes Borchardt en Lukas Jarosch over open source multiplayer-frameworks, Eric Keith Manges II over mobiel adverteren en Raul Portales over het publiceren van je Android-app. Droidcon biedt genoeg luistervoer om lang zoet mee te zijn.

De kaarten kosten op dit moment 125 euro (Lazy Bird Ticket) en met de code ‘androidplanet’ krijg je 25% korting op je kaartje(s)! Deze code vul je in als je het kaartje bestelt. Droidcon biedt ook kaarten van 50 euro aan voor studenten.

Lees verder na de advertentie.

Onderstaande video laat een indruk van het Android-ontwikkelaars evenement van vorig jaar zien, wat je ook van Droidcon 2012 kunt verwachten.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu