Gebruikersvideo Samsung Galaxy Tab 10.1 lekt uit

Redactie
14 maart 2011, 13:04
1 min leestijd

Het is geen geheim dat Samsung binnenkort met de Galaxy Tab 10.1 komt. Opvallend was de verklaring van vice-president Lee Don-Joo van Samsung, die het apparaat ‘niet goed genoeg’ vond in vergelijking met de iPad 2. De eerste gebruikersvideo van de Galaxy Tab 10.1 is nu uitgelekt en eerlijk gezegd ziet de tablet er erg goed uit. Alle functies van Honeycomb worden uitgeprobeerd en we zien ondertussen alle kanten van deze tabletcomputer. En eerlijk is eerlijk: het toestel ziet er beter uit dan Honeycomb-apparaten van concurrenten.

Eind deze maand kondigt Samsung mogelijk een nieuwe tablet aan. Deze tabletcomputer krijgt waarschijnlijk een scherm met een grootte van 8,9 inch. Het is onbekend of Samsung zowel de 8,9 inch als de 10,1 inch-tablet op de markt brengt, of dat het bedrijf de grote variant laat vallen (gezien de uitspraak van Don-Joo zou ik hier niet van opkijken).

Lees verder na de advertentie.

Binnenkort komt er overigens nog een mooi product uit van Samung: de Galaxy S 2. Van alle telefoons met een multikernprocessor is de Galaxy S 2 met voorsprong het mooiste product. Dit komt voornamelijk door het strakke ontwerp en de dikte (of ‘dunte’) van het toestel. De Galaxy S 2 is slechts 8 millimeter dik.

Bron: Engadget

Categorie: Tablets
Merk: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's