Placeholder
Redactie

Het is geen geheim dat Samsung binnenkort met de Galaxy Tab 10.1 komt. Opvallend was de verklaring van vice-president Lee Don-Joo van Samsung, die het apparaat ‘niet goed genoeg’ vond in vergelijking met de iPad 2. De eerste gebruikersvideo van de Galaxy Tab 10.1 is nu uitgelekt en eerlijk gezegd ziet de tablet er erg goed uit. Alle functies van Honeycomb worden uitgeprobeerd en we zien ondertussen alle kanten van deze tabletcomputer. En eerlijk is eerlijk: het toestel ziet er beter uit dan Honeycomb-apparaten van concurrenten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Eind deze maand kondigt Samsung mogelijk een nieuwe tablet aan. Deze tabletcomputer krijgt waarschijnlijk een scherm met een grootte van 8,9 inch. Het is onbekend of Samsung zowel de 8,9 inch als de 10,1 inch-tablet op de markt brengt, of dat het bedrijf de grote variant laat vallen (gezien de uitspraak van Don-Joo zou ik hier niet van opkijken).

Binnenkort komt er overigens nog een mooi product uit van Samung: de Galaxy S 2. Van alle telefoons met een multikernprocessor is de Galaxy S 2 met voorsprong het mooiste product. Dit komt voornamelijk door het strakke ontwerp en de dikte (of ‘dunte’) van het toestel. De Galaxy S 2 is slechts 8 millimeter dik.

Bron: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.