De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze smartwatch meet ook je bedprestaties

Gijs Ettes
19 februari 2015, 13:49
1 min leestijd
Deze smartwatch meet ook je bedprestaties

Geeksphone, de Spaanse fabrikant achter de dualboot-smartphone Geeksphone Revolution, zal in het tweede deel van dit jaar zijn eerste smartwatch uitbrengen. De Geeksme meet  je fysieke activiteiten, waaronder die in bed.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Geeksme

De Geeksme smartwatch is voorzien van een metalen uurwerk en polsband en een klein oled-touchscreen met een ingebouwde led. De smartwatch houdt je stappen en verbrande calorieën bij, maar kan ook notificaties van inkomende berichten en oproepen weergeven. Het is tevens mogelijk om alarmen en herinneringen in te stellen, bijvoorbeeld voor momenten dat je (meer) moet bewegen.

geeksme smartwatch

Het meest bijzondere aan de Geeksme is echter dat de wearable je bedprestaties in kaart kan brengen, al is niet geheel duidelijk hoe dit precies gebeurt. Wel belooft de fabrikant dat er vertrouwelijk met de data wordt omgesprongen; alleen de gebruiker kan gegevens van  gemeten activiteiten inzien,  onder meer via de website en mobiele app van Geeksme.

Geeksphone Revolution

Geeksphone Revolution

Geeksphone baarde begin vorig jaar opzien met de Revolution, een dualboot-smartphone die zowel Android als Firefox OS draait. Bij het opstarten van de smartphone kunnen gebruikers kiezen van welk besturingssysteem ze gebruik willen maken. Het toestel is enkel via de webshop van Geeksphone verkrijgbaar.

Qua specs is het toestel inmiddels wel wat achterhaald. Zo is er een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels (qHD) aan boord, alsmede een 1,6GHz dualcore-processor (Intel Atom Z256). Verder heeft de Revolution 1GB aan werkgeheugen, 4GB opslag en twee camera’s met 8 en 2 megapixels. Het toestel meet 68,4 bij 135 bij 9,8 millimeter en heeft een 2000 mAh-accu. 4G-ondersteuning ontbreekt.

Het laatste nieuws over Geeksphone

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu