GeeksPhone ONE uitgesteld tot januari

geeksphone oneSinds afgelopen mei kun je op Planet Android al lezen over de Geeks’Phone ONE, een Android-telefoon uit Spanje die zonder simlock en standaard met roottoegang wordt geleverd. Het was de bedoeling om het toestel vóór eind november al op de markt te brengen, maar dat gaat niet lukken. De officiële lancering is nu uitgesteld tot begin januari. De Geeks’Phone ONE zal in een nieuwe uitvoering op de markt komen, voorzien van een uitschuifbaar toetsenbordje (dat was op een recente foto al te zien) en een nieuwe naam: GeeksPhone ONE r2.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Spaanstalige Engadget-site, die het toestel op de foto heeft gezet, is van mening dat het nooit een goede ontwikkeling is als fabrikanten op het laatste moment het design en de lanceerdatum veranderen. We zullen zien.

De eveneens Spaanstalige website Xataka heeft nog meer foto’s van de GeeksPhone ONE.

geeksphone one r2

Meer info: Forum Geeksphone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.