Geeks’Phone One weer een stapje dichterbij

Wouter Nijsen
4 augustus 2009, 21:14
1 min leestijd
Geeks’Phone One weer een stapje dichterbij
geeg

In mei van dit jaar was er sprake van de ontwikkeling van een Android-telefoon voor de echte Androidfreaks. Een zogenaamd ‘open’ toestel met onder andere standaard root access. Het toestel zou in nauwe samenwerking met de toekomstige gebruikers ontwikkeld gaan worden. Afgezien van de nodige speculaties over specs en uiterlijk werd het uiteindelijk vrij snel weer stil. Naar nu blijkt zou het best wel eens de stilte voor de storm kunnen zijn. Want op het blog van Geeks’Phone is te lezen dat de ontwikkeling verre van stil staat. Zo is er een klein beetje meer bekend over de specs van de Geeks’Phone One: het interne geheugen zal 256MB groot zijn en niet 128MB zoals Geeks’Phone eerder meldde.

Verder specs blijven helaas nog steeds in nevelen gehuld. De release van de One staat echter nog wel gepland voor het einde van dit jaar. Met het steeds groter wordende aanbod van Android-telefoons is het natuurlijk de vraag of eind 2009 nog iemand op dit toestel zit te wachten.

Lees verder na de advertentie.

Toch is het lovenswaardig dat tussen het geweld van de grote spelers, als HTC en Samsung, deze kleine Spaanse producent zich probeert staande te houden met de ontwikkeling van een toestel voor de ware Android-fan. Om deze fans iets gerust te stellen is er nu een filmpje verschenen van het opstarten van de Geeks’Phone One. Niet wereldschokkend, maar voldoende bewijs voor het bestaan een werkend toestel?

Categorie: Android OS
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's