Dualboot-smartphone Geeksphone Revolution reserveren vanaf nu mogelijk

Redactie
30 januari 2014, 16:02
1 min leestijd
Dualboot-smartphone Geeksphone Revolution reserveren vanaf nu mogelijk
geeksphone-revolution-3

De Spaanse start-up Geeksphone heeft de preorder-pagina voor de Geeksphone Revolution gelanceerd. De Revolution is één van de eerste dualboot-smartphones. Dualboot betekent dat je twee mobiele besturingssystemen kunt booten: Android of bijvoorbeeld Firefox OS of Ubuntu Touch. Je kiest het mobiele besturingssysteem dat je wilt opstarten tijdens het booten van de smartphone. Daarmee is de Geeksphone Revolution een echte developer-telefoon, maar kan het ook worden gebruikt voor de ‘normale consument’ die gewoon graag van meerdere mobiele besturingssystemen gebruik wil maken.

Lees verder na de advertentie.

Geeksphone Revolution

Geeksphone Revolution

De Geeksphone Revolution is voorzien van een 4,7 inch-scherm met onbekende resolutie, die hoogstwaarschijnlijk laag is. Het is een ips lcd-scherm dat multitouch ondersteunt. Verder is er een 1,6GHz dualcore-processor van Intel, 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte beschikbaar.

Het toestel beschikt tevens over een 8 megapixel-camera en 2 megapixel-camera aan respectievelijk aan de achter- en voorzijde. De batterij van 2000 mAh voorziet de Geeksphone Revolution van energie. Ook werkt het toestel met Nederlandse netwerken. Een 4g-verbinding wordt echter niet ondersteund.

De Geeksphone Revolution meet 68,4 bij 135 bij 9,8 millimeter.

De prijs en releasedatum van de Geeksphone Revolution blijven vooralsnog onbekend, maar je kunt je via de website wel alvast inschrijven om informatie te ontvangen zodra deze door het Spaanse bedrijf wordt vrijgegeven. Normaliter kosten toestellen van Geeksphone erg weinig.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu