De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dualboot-smartphone Geeksphone Revolution verschijnt volgende week

Wouter Nijsen
12 februari 2014, 18:33
1 min leestijd
Dualboot-smartphone Geeksphone Revolution verschijnt volgende week
Geeksphone Revolution release

Het Spaanse Geeksphone heeft de datum van de dualboot-smartphone Geeksphone Revolution release bekendgemaakt.

De Revolution is één van de eerste dualboot-smartphones. Dit betekent dat je twee mobiele besturingssystemen kunt booten: in het geval van de Geeksphone Android of Firefox OS. Je kiest simpelweg het mobiele besturingssysteem dat je wilt gebruiken tijdens het opstarten van de smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Geeksphone Revolution release en prijs bekend

Geeksphone Revolution

De Geeksphone Revolution profileert zich dankzij de twee besturingssystemen als een echte developer-telefoon. Volgens de makers is het toestel echter ook gewoon geschikt voor de ‘gewone consument’ die het handig vindt om van meerdere  mobiele besturingssystemen gebruik te maken.

De specificaties wijzen erop dat we te maken hebben met een middenklasse smartphone.  Fabrikant Geeksphone heeft het toestel uitgerust met een 4,7 inch-scherm met multitouch. Daarnaast draait de telefoon op  een 1,6GHz-dualcore-processor van Intel, bevat het 1GB aan werkgeheugen en is er 4GB aan opslagruimte beschikbaar.

Het toestel heeft tevens een 8 megapixel-camera en 2-megapixel-frontcamera. Een 3G- en wifi-ondersteuning is aanwezig, maar een 4g-verbinding wordt helaas niet ondersteund.  De Geeksphone Revolution meet 68,4 bij 135 bij 9,8 millimeter.

Meer over Geeksphone

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu