Xperia-X10-mini-proHet Xperia X10 Blog heeft een roadmap gekregen voor de Sony Ericsson Xperia X10-familie. Daarin wordt de indruk gewekt dat de toestellen geen update naar Android 2.2 krijgen. Alleen Android 1.6x, 2.1 en 2.1x staan op de planning. De info zou blijken uit een Duitstalige roadmap die vorige week op de IFA-beurs in Berlijn in verkeerde handen viel. In Android 2.1 (waarschijnlijk gepland in oktober/november) krijgt de Xperia X10 de mogelijkheid om 720p video-opnames met constante autofocus te maken. Ook komt HTML5 beschikbaar, krijg je 5 homescreens met een sociaal telefoonboek en een vernieuwd menusysteem. Voor de Xperia X10 Mini, Mini Pro en X8 komt er ook een update naar Android 2.1.

Deze toestellen krijgen er een optie bij om via de vier schermhoeken te navigeren. Ondersteuning voor Bluetooth 2.1 komt er ook, samen met een sociaal telefoonboek en HTML5.

Uiteindelijk komt er in december/januari nog een kleine update naar Android 2.1x met een vernieuwd UX-platform voor TimeScape/MediaScape en meer talen.

roadmap-x10

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.