De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Geen Android 4.2.2 voor Galaxy S2 meer’

Gijs Ettes
30 juli 2013, 14:46
1 min leestijd
‘Geen Android 4.2.2 voor Galaxy S2 meer’
galaxy-s2-i9100-jelly-bean

De vorige versie van Android, 4.2.2, komt waarschijnlijk niet meer naar de Samsung Galaxy S2 toe. Aangezien de eerste Galaxy Note op vrijwel dezelfde hardware draait, is het aannemelijk dat dit ook geldt voor dat toestel.

De Android 4.2.2-update voor de Galaxy S4 zou niet meer in ontwikkeling zijn, omdat er problemen zijn met het aanpassen van de TouchWiz-interface. Meer details over het probleem zijn er niet beschikbaar en Samsung heeft nog geen commentaar gegeven, zo meldt SamMobile. Het is daarom nog wel mogelijk dat het hier slechts om een ongegrond gerucht gaat.

Lees verder na de advertentie.

Wel Android 4.2.2 voor Galaxy S2 Plus

Momenteel draait de Galaxy S2 nog op Android 4.1.2, wat natuurlijk allerminst een antieke versie van Googles besturingssysteem is. Android 4.2.2 was daarnaast geen gigantische update voor Android. De nieuwere Galaxy S2 Plus krijgt nog wel een update naar Android 4.2.2. Hier is hetzelfde probleem dus kennelijk niet van toepassing.

De meeste recente versie van Android is momenteel Android 4.3. Samsung heeft ook nog niet bekendgemaakt wanneer het van plan is om zijn huidige vlaggenschepen – onder andere de Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini – van een update naar Android 4.3 te voorzien. Zodra dit wel bekend is, lees je het natuurlijk meteen op AndroidPlanet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S2
Samsung Galaxy S2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's