Samsung‘s eerste Android-toestel is vertraagd

Wouter Nijsen
12 februari 2009, 11:00
1 min leestijd
Samsung‘s eerste Android-toestel is vertraagd
google-switch-case

In januari maakten we al melding van het gerucht dat Samung in de eerste helft van 2009 hun eerste Android-telefoon in de VS via Sprint en T-Mobile zou gaan aanbieden. Nu blijkt echter dat de release van de telefoon behoorlijk vertraging heeft opgelopen en pas in de tweede helft van 2009 beschikbaar zal zijn.
Dit betekent helaas ook dat dit toestel volgende week niet te zien zal zijn op het Mobile World Congress in Barcelona. Samsung zegt met verschillende operators in onderhandeling te zijn over het leveren van Android telefoons later dit jaar. Younghee Lee, hoofd marketing voor Mobile Devices bevestigde tegen The Guardian dat er geen Android-toestellen van Samsung te zien zullen zijn op de beurs.

Volgens de marketingmanager wordt er intern nu rekening gehouden met een lancering in de tweede helft van 2009.

Lees verder na de advertentie.

Desondanks: er zijn genoeg andere fabrikanten over die op MWC wel iets kunnen laten zien. Zo zijn er geruchten dat HTC de G2 gaat aankondigen. Het is nog maar de vraag of T-Mobile die in het Verenigd Koninkrijk gaat verkopen: de G1 is namelijk helemaal niet goed verkocht, aldus The Guardian. Klanten zijn minder snel bereid om een abonnement van 18 maanden af te sluiten.

Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Android, MWC
Merk: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's