Geen ondersteuning voor Droid X en Droid 2 na maart 2011?

droid xDe Droid X en Droid 2 zijn onlangs gelanceerd, maar nu al kent Motorola een zogenaamde ‘einddatum’ toe. Na deze einddatum ontvangen beide smartphones minder of misschien wel helemaal geen updates meer. De einddatum is 31 maart 2011. Amerikaanse gebruikers die een abonnement van twee jaar hebben afgesloten, kunnen het laatste jaar rekenen op weinig tot geen ondersteuning.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Aan de andere kant: het is wel eerlijk dat Motorola duidelijk aangeeft wanneer het bedrijf de telefoons afschrijft en stopt met updates. Beter dan fabrikanten die veel beloven, terwijl consumenten na aankoop geen updates ontvangen.

Op 31 maart 2011 is Android 3.0 waarschijnlijk al uitgebracht. Hopelijk kunnen de Droid-gebruikers nog een stukje Gingerbread proeven voor de telefoon wordt afgeschreven.

En daarna? Afwachten. Misschien gaat Motorola door met het ondersteunen van de telefoon na 31 maart 2011, maar misschien ook niet.

Eén ding is zo goed als zeker: begin volgend jaar kunnen we een volgende generatie Droids verwachten!

droid einddatum

Via: Phandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.