Geen persbijeenkomst en geen Samsung Galaxy S III op MWC

Redactie
8 februari 2012, 18:10
1 min leestijd
Geen persbijeenkomst en geen Samsung Galaxy S III op MWC
samsung-galaxy-s-ii

De aankondigingen van persbijeenkomsten stromen momenteel binnen op de redactie. Heel wat bedrijven gaan tijdens Mobile World Congress in Barcelona nieuwe producten aankondigen. Samsung heeft nu aangegeven, dat ze geen persbijeenkomst gaan organiseren. De persbijeenkomst van Samsung vond de afgelopen jaren plaats op de zondag, voorafgaand aan de beurs. Dit jaar zou dat op 26 februari zijn. Samsung had al aangegeven dat ze de Samsung Galaxy S III in ieder geval niet op de beurs zullen lanceren. Maar een medewerker van Samsung gaf gek genoeg wel aan, dat ze uitkijken naar het “introduceren en demonstreren van spannende nieuwe mobiele producten op het Mobile World Congress 2012”. Eén van die nieuwe producten zou een 2GHz-supertablet met 11,6-inch scherm en Exynos 5250 kunnen zijn.

Wat de Samsung Galaxy S III betreft: die wil Samsung aankondigen op een later moment, op een door henzelf georganiseerd evenement dat dichter bij de commerciële beschikbaarheid ligt. In Frankrijk werden al wel uitnodigingen gestuurd voor een persbijeenkomst op 22 maart.

Lees verder na de advertentie.

Toch staat er op Mobile World Congress (MWC) nog genoeg interessants te wachten. Er zullen heel wat quad-core telefoons en een aantal tablets worden aangekondigd van andere fabrikanten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu