premium Galaxy S5In tegenstelling tot eerdere geruchten werkt Samsung niet aan een premium Galaxy S5 die is voorzien van een meer solide behuizing van metaal. Het nieuws is door JK Shin, die de mobiele tak van Samsung leidt, bevestigd aan Korea Economic Daily.

Shin ontkent het bestaan van een variant van de Galaxy S5 met een metalen behuizing en een ander ontwerp. Al ruim voor de onthulling van het toestel gingen geruchten over een premium Galaxy S5 met een hoger prijskaartje, maar deze hoeven we volgens Shin niet te verwachten.

De Galaxy S5 is het vlaggenschip van Samsung voor 2014. Het toptoestel volgt de mateloos populaire Galaxy S4 op die Samsung maart vorig jaar uitbracht. De S5 heeft een 5,1 inch super-amoled-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 2,5GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16/32GB aan opslagruimte en een 16 megapixel-camera waarmee video’s in 4K kunnen worden geschoten.

Daarnaast verschijnt er op een later moment hoogstwaarschijnlijk een kleinere variant in de vorm van de  Galaxy S5 mini. Samsung werkt naar verluidt ook aan een nieuwe cameratelefoon, de Galaxy S5 Zoom.

Reserveer de Galaxy S5!

Op 11 april verschijnt de Galaxy S5 in de Nederlandse en Belgische winkels, maar je kunt het toestel nu al reserveren! Wil je de Galaxy S5 kopen of ben je juist op zoek naar de beste Galaxy S5 aanbiedingen? Check dan hieronder de scherpste en meest actuele deals.

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Hieronder vind je het laatste Galaxy S5 nieuws op een rijtje. Daarnaast verwijzen we je graag naar onze voorlopige Galaxy S5 review, waarin we het nieuwe Samsung-toestel uitgebreid bespreken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.