Geen Teflon-coating voor de bruine HTC Hero

Redactie
18 juli 2009, 14:33
1 min leestijd
Geen Teflon-coating voor de bruine HTC Hero
htc hero brown

Een opmerkelijke ontdekking van Engadget: zij kregen de bruine HTC Hero als testtoestel toegestuurd en ontdekten dat dit toestel niet voorzien is van een Teflon-laag. Die Teflon-laag werd door HTC gepresenteerd als één van de grote innovaties die bij de Hero zijn doorgevoerd. Het is bedoeld om het toestel beter bestand te maken tegen vuil en krassen. Alleen de witte uitvoering van de HTC Hero – die natuurlijk wat vlekgevoeliger is – krijgt zo’n Teflon-coating.

Lees verder na de advertentie.

Kies je voor de HTC Hero in de kleur Urban Brown, dan lijkt het erop dat dezelfde soft-touch coating aanwezig is die we al vanaf de T-Mobile G1 kennen. Een PR-medewerker van HTC heeft tegen Engadget bevestigd dat alleen de witte Hero’s de Teflon-coating krijgen.

Engadget schrijft:

Oh why, HTC? Apparently, this thing ain’t covered in Teflon at all. According to the company’s PR, only the white models are getting the dirt-resistant treatment. We’re guessing the unit we have is just sporting a regular, soft-touch coating. It feels good and all… but now it seems so much less special.

Tipgever: Thomas, bedankt!

Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Android, HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's