GelaSkins: nog meer customizing voor de Google Nexus One
Wouter Nijsen

Zoals je op AndroidPlanet hebt kunnen lezen is het mogelijk om via ColorWare de behuizing van je Google  Nexus One elke gewenste kleur te geven. Nadeel is wel dat je je telefoon een tijdje moet missen zodat deze de facelift-behandeling kan ondergaan. Een ander mogelijk nadeel is dat de aanpassing permanent is. Als je na verloop van tijd toch niet zo happy bent met de gekozen kleurstelling heb je een probleem dat je $175 heeft gekost. Gelukkig is er een goedkopere, eenvoudiger en minder permanente oplossing: GelaSkins. Dit zijn gel-stickers die je Nexus One niet alleen een ander uiterlijk geven, maar ook nog eens extra bescherming bieden. De stickers zijn eenvoudig zelf aan te brengen en, niet geheel onbelangrijk, ook weer te verwijderen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Om de uiterlijke verandering compleet te maken wordt elke GelaSkin geleverd met een bijpassende wallpaper. Je kunt een keuze maken uit de ruime catalogus of zelf een skin ontwerpen. GelaSkins zijn verkrijgbaar voor $14,95 exclusief verzendkosten.

Meer informatie: GelaSkins

Tipgever: Alex

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.