De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Geld terugvragen aankopen Google Play verlengd naar twee uur

Redactie
11 september 2014, 11:02
1 min leestijd
Geld terugvragen aankopen Google Play verlengd naar twee uur
geld terugvragen Google Play

Google Play gaat gebruikers de mogelijkheid geven om binnen twee uur na hun aankoop geld terug te vragen, zo blijkt uit de informatiepagina van Googles appwinkel. Hierdoor kun je tot twee uur na de aanschaf van een game of een app het aankoopbedrag terugvragen, bijvoorbeeld als de app niet bevalt of niet goed werkt.

De normale tijdsperiode voor geld terugvragen bij Google Play is vijftien minuten. Die tijdsperiode geldt al sinds december 2010, die sinds deze week is verlengd naar twee uur.

Lees verder na de advertentie.

Geld terugvragen Google Play

refund.jpg

Het bedrag terugvragen gaat via Google Play. Als je een app of game hebt gekocht, kun je in Google Play naar dezelfde pagina van de app of game gaan. Hier komt, vaak tot twee uur na de aankoop, een knop te staan waarmee je het aankoopbedrag kunt terugvragen. Deze knop staat links van de ‘open’ knop, helemaal bovenaan in Google Play.

Niet alle ontwikkelaars bieden aan klanten de mogelijkheid om geld terug te vragen voor een app of een game. In de meeste gevallen kun je het gewoon wel terugvragen. Dit is bijvoorbeeld handig als een game je niet bevalt of dat deze niet goed loopt op jouw toestel, of wanneer een app niet aan jouw verwachtingen voldoet.

Lees het laatste Google Play-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu